Close
back to top

De vakmensen van Tuinen Snaet ontwerpen uw tuin met een persoonlijke en exclusieve touch.

SNAET TUINEN Over Frederiek Snaet Portret
SNAET-TUINEN-Over-Frederiek-Snaet-Portret-mobile

Als tuinarchitect streef ik vanuit eenvoud naar de natuurlijke harmonie tussen woning, tuin en landschap.

Over Frederiek Snaet

Geraakt door een passie voor architectuur en natuur levert Frederiek Snaet al 21 jaar totaaltuinen af die een evenwicht tussen woning, tuin en landschap uitstralen. Vanuit eenvoud gaat hij de uitdaging aan om tuinen te ontwerpen als natuurlijke rustpunten waar mensen zich thuis voelen.

Onze aanpak

De allereerste stap die we zetten, is een gesprek met de klant waar we zijn verwachtingen helder in kaart brengen. Met deze kennis in het achterhoofd beginnen we aan de uitwerking van een concept dat de wensen van de klant in alle aspecten respecteert. Zo streeft ons team ernaar elke tuin een persoonlijke en exclusieve touch te schenken.

Nadat een overkoepelend verhaal rond het project zich ontvouwt, start een fase van verfijning waar we ingaan op accenten zoals budget, plannen en materialen. Om ervoor te zorgen dat de klant onverdeeld tevreden is koppelen we daarna nog een laatste maal terug met het definitieve plan. Zo levert ons team een totaalproject af, geheel naar de wensen van de klant.

SNAET TUINEN Over 01 Spreken
Spreken

Verwachtingen van de klant in kaart brengen.

SNAET TUINEN Over 02 creeren
Creëren

Uitwerken van een concept met een exclusieve touch.

SNAET TUINEN Over 03 Overleggen
Overleggen

Bespreken budget, plannen & materialen.

tuinen snaet realiseren placeholder
Realiseren

Afleveren van een totaalproject naar wens van de klant.

tuinensnaet divider
Prijzen

2017-2018

De Vlaamse Tuinaannemer - ZILVER

Bij de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ behaalde tuinarchitect Frederiek Snaet ZILVER in de categorie VLAAMSE TUINAANNEMER 2017-2018 voor tuinen groter dan 1.000 m².

2016-2017

De Vlaamse Tuinaannemer - GOUD + PUBLIEKSPRIJS

Bij de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ behaalde tuinarchitect Frederiek Snaet GOUD in de categorie VLAAMSE TUINAANNEMER 2016-2017 voor tuinen groter dan 1.000 m². Het is de eerste keer dat een Oost-Vlaamse tuinondernemer de prijs wint.

2014-2015

De Vlaamse Tuinaannemer - ZILVER

Bij de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ behaalde tuinarchitect Frederiek Snaet ZILVER in de categorie VLAAMSE TUINAANNEMER 2014-2015 voor tuinen groter dan 1.000 m². De jury loofde de manier waarop Frederiek de natuurlijk golvende bosomgeving verzoende met een strakke, sobere tuin met zwembad.

2011-2012

De Vlaamse Tuinaannemer - BRONS

Bij de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ behaalde tuinarchitect Frederiek Snaet BRONS in de categorie VLAAMSE TUINAANNEMER 2011-2012 voor ‘MODERNE’ tuinen groter dan 1.000 m². De jury loofde de manier waarop Frederiek rust en ontspanning wist te brengen rond het zonovergoten zwembad dat een centrale rol speelt in het leven van de opdrachtgevers. Het frisgroene gazon en het ruimte terras spelen daarbij een belangrijke rol.

2010-2011

De Vlaamse Tuinaannemer - ZILVER

Bij de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ behaalde tuinarchitect Frederiek Snaet ZILVER in de categorie VLAAMSE TUINAANNEMER 2010-2011 voor ‘KLASSIEKE’ tuinen groter dan 1.000 m². De jury loofde de manier Frederiek een wintergroene én onderhoudsvriendelijke tuin creëerde met aandacht voor privacy met toch voldoende ruimte voor de aanleg van een zwembad in de achtertuin. De niveauverschillen in de tuin zorgden voor een extra uitdaging voor Frederiek en zijn team.

2004-2005

Vlaamse Tuinaannemer - ZILVER

Bij de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ behaalde tuinarchitect Frederiek Snaet ZILVER in de categorie VLAAMSE TUINAANNEMER 2004-2005 voor tuinen groter dan 1.000 m2′.

tuinensnaet divider

Onze projecten